Weekend för två: 15 sätt att ha en oförglömlig tid

Weekend för två: 15 sätt att ha en oförglömlig tid

Innehåll

Hur länge har du tillbringat din helg med din andra hälft? Som regel är minnen från att gå på bio svaret på frågan. Det är banalt. Men du vill verkligen känna dig som hjältinnan i en romantisk film i minst en dag … Skratta, glädja, beundra … Tillsammans.

Den kommande helgen är en bra ursäkt för att göra dina önskemål uppfyllda. Woman’s Day erbjuder 15 originella helgidéer för två.

1. Ensam med naturen

Friluftsliv är alltid relevant. Vandra! Jag tror att det inte blir svårt att hitta en pittoresk plats med en damm. Under dagen kan du plaska i vattnet, fiska, se din älskade fiffigt använda grillen … Och sedan natten, ett tält, ljudet av en brinnande eld och ni två är ensamma med naturen. Det viktigaste, när du går på en sådan resa, glöm inte att fylla på blodsugande läkemedel. Annars kan hänsynslösa insekter förstöra din semester..

2. Bara du … och delfinerna

Föreställningar med dessa smarta varelser är underbara. Idag kommer du knappast att överraska någon med däggdjurens mest komplicerade knep. Oavsett om det är en tur på en delfin. Förmodligen för tio år sedan hade det varit svårt att tro, men idag finns det inga problem. För att göra detta, kom bara till delfinariet och boka en simtid. Att vara i vattnet sida vid sida med det marina livet, kommer du att bli positivt överraskad. Hal och kall ”fisk” är varm och öm vid beröring. Under ledning av en tränare kommer du att kunna spela boll, dansa en pardans, simma och hålla fast vid en delfinfena … I allmänhet kommer du inte att bli uttråkad. Bind bara din baddräkt stramare så att du inte faller av i fart.

3. Under himmelens kupol

En luftballongflygning blir en riktig resa till himlen för dig och din andra hälft. Vinden blåser försiktigt ditt ansikte och hår och du svävar försiktigt i vinden. Drunknar i himmelens blått och fluffiga moln, du tittar på hur bilden nedan blir mindre distinkt per minut. Det är fantastiskt! Högt över marken verkar alla problem obetydliga och atmosfären av fullständig ensamhet samlas verkligen. De som redan har turen att besöka himmelens kupol minns flygningen med ett extatiskt sjunkande hjärta.

För ett datum som det här, släpp ditt kvällskläder till förmån för sportkläder och bekväma skor. Tänk samtidigt på att du kommer att stanna på en höjd i minst 40 minuter och att lufttemperaturen på himlen är mycket lägre. Så värm upp eller ta med dig en filt!

4. Liksom Bonnie och Clyde!

Quest är ett utmärkt sätt att få många nya intryck och ha kul. Äventyrsspel med en planerad tomt, under vilken deltagarna måste slutföra en rad uppgifter, är mycket populärt. Arrangörerna erbjuder många olika berättelser att välja mellan: skräck, logiska labyrinter, utredningar … Och för kärlekspar har vissa sökmakare till och med tillhandahållit en separat spelkategori. Så till exempel kan du och din andra hälft prova rollen som Bonnie och Clyde och råna en bank. Lös hemligheten med ett stängt rum, besök det legendariska parisiska kasinot ”Moulin Rouge” eller det underbara glaset i underlandet. Massor av alternativ – för alla smaker. Genom att bli ett team av likasinnade kan du klara av alla uppgifter och hitta nycklarna genom att följa anvisningarna. Ingenting förenar så mycket som ett gemensamt mål, därför, efter att ha klarat alla utmaningar i spelet, kommer du att känna att du har blivit mycket närmare varandra.