10 saker i ditt hem som dödar ditt intima liv

10 saker i ditt hem som dödar ditt intima liv

Innehåll

Försök att fixa allt så kommer du genast att känna skillnaden.

Vi tänker vanligtvis inte på det, men röran, smuts och obehaglig lukt kan verkligen påverka ditt sexliv. Visste du inte det? Följ sedan våra råd så kommer passionen tillbaka till ditt sovrum. Vi garanterar!

1. Röra

De flesta människor är bekväma med lite röra i sitt hem. Men detta betyder inte att saker kaotiskt utspridda i rummet inte stör vår hjärnas arbete. I själva verket är de fruktansvärt distraherande..

Obetalda räkningar, skrynkliga och smutsiga saker, olästa tidskrifter och böcker. När du ser dem påminns du om massan av oavslutade affärer. Att sätta tillbaka dina dokument, lägga dina otvättade handdukar i lådan i garderoben som är särskilt avsedd för dem, kan du koppla av och göra de riktigt viktiga sakerna. Istället känner du dig dag efter dag mild spänning och obehag och förnekar dig själv som det roligaste..

Produktion: gör rengöringen oftare, eller åtminstone ta bort synen vad som orsakar negativa känslor hos dig.

2. Familjefoton

En av de mest älskade historierna från amerikanska psykologer handlar om en kvinna som klagade på den fullständiga bristen på sexliv med sin älskade man. Specialisten, till vilken den olyckliga kvinnan vände sig, genomförde all möjlig forskning och lyckades till och med kommunicera med en man som vägrade att uppfylla sin äktenskapliga plikt. Allt i förhållandet mellan makarna verkade helt normalt, men … de hade fortfarande inte sex.

I ett försök att hitta orsaken till problemet bad psykologen patienten att komma till huset. Bingo! På nattduksbordet fanns ett foto av kvinnans far, som hennes man mildt sagt ogillade. Senare erkände mannen: sådan ”närhet” med sin frus släktingar generade honom fruktansvärt. Men den olyckliga mannen var rädd att be sin älskade att ta bort bilderna och antydde att han skulle skada henne.

Produktion: håll bilder och andra saker som påminner dig om släktingar borta från sovrummet.

3. Prylar

Den moderna människan kan inte leva utan tekniska innovationer. Datorer, bärbara datorer, surfplattor, mobil – allt detta omger oss på jobbet. Och hemma … historien upprepar sig. Endast en TV-apparat och en digitalbox läggs till i apparaten. Ta bort det omedelbart! Ett relaxrum ska inte på något sätt likna ditt kontor på ett kontor. Du måste vila hemma! Annars … adjö sexliv!

Produktion: förvara saker för arbete på kontoret, men inte bredvid sängen.

4. Gåvor från ex

Smycken, souvenirer och den enorma nallebjörnen som donerats av din ex-pojkvän har länge hemsökt din nuvarande själsfrände. Men om de bara irriterar en man, hindrar de dig från att bygga ett hälsosamt förhållande. Du misstänkte antagligen inte, men alla dessa saker är giftiga, för de är känslomässigt laddade med minnen associerade med en person som har gått sin egen väg under lång tid. Kan du inte kasta dem ändå? Ge den sedan till släktingar för förvaring eller lägg den i en låda och göm den sedan någonstans långt borta..

Produktion: bli av med saker som orsakar onödiga minnen.

5. Smuts i badrummet

Smutsiga brickor, hår i avloppet, mögel och dålig lukt. Medge det, du vill inte ens gå in i ett sådant badrum en gång till, och det kan inte vara tal om att älska i duschen.!

Ett rent badrum är en helt annan sak. För att skapa en speciell atmosfär, välj en luftfräschare med den doft du gillar. En knackning på dörren medan du tar vattenbehandlingar får dig inte att vänta.

Produktion: håll badrummet rent. Och jag själv också!