6 hopplöst föråldrade dejtingsregler att glömma

6 hopplöst föråldrade dejtingsregler att glömma

Kom ihåg hur huvudpersonen i en av de populära filmerna adresserade en rustik men vacker flicka: ”Vill du ha en stor och ren kärlek?” ”Säker!” – utropade föreningen och sprang gärna till dagen. Så i vår tid vill jag tro att det fortfarande finns en stor och ren och i varje ny bekantskap försöker vi överväga en potentiell partner, ofta gör vi en massa misstag redan vid första dejten. Vi kommer att berätta för dig hur du inte ska bete dig så att din herre inte flyr ifrån dig omedelbart. Och det spelar ingen roll att dessa regler en gång användes av våra föräldrar och de fungerade. Nu har allt förändrats och du måste agera annorlunda.

1. En man måste betala

I vår tid är tyvärr ingen skyldig någon. Och du bör komma ihåg att den som bjuder in brukar betala. Eller så kan du i förväg komma överens om att du delar upp räkningen på hälften. En man kan naturligtvis galant avlyssna ditt initiativ och ta på sig alla monetära frågor, men detta är hans rätt, inte en skyldighet.

2. Kommer inte ihåg ex

Tidigare, kanske, var detta dåligt uppförande, men nu vid det första mötet, enligt psykologer, rekommenderas det att nämna tidigare relationer och förtydliga varför du släppte upp. Precis som din nya bekanta, bör du också meddela dig. Utan långa förklaringar och intima detaljer, naturligtvis, men huvudpunkterna är värda att belysa. Man vet aldrig vad som fick dem att gå sönder, man vill inte upprepa samma misstag.?

3. Diskuterar inte ekonomiska frågor och religion

Idag är dessa ämnen också acceptabla för att starta en bekantskap, men om det bara passerar. Fråga inte på vilken bank din samtalspartners konto finns och i vilken valuta. Förresten är det också bättre att inte missa dina ekonomiska möjligheter. receptfria potensmedel. Det räcker att nämna var du arbetar och vad du gör.

4. Du kan inte hoppa i sängen direkt efter det första dejten

Vilken dumhet! Det är upp till två vuxna att bestämma när de ska ha sex. Och om de plötsligt drogs mot varandra efter den första kvällen, varför inte? Förresten, de flesta moderna män erkänner att de inte ser något fel med det faktum att en kvinna bestämmer sig för att gå till intimitet nästan omedelbart..

5. Du kan inte ringa eller skriva på tre dagar

Ännu tidigare var det nödvändigt att följa den gyllene regeln för att inte dyka upp i horisonten i 72 timmar efter det första dagen. Det var nödvändigt att ge personen tid att tänka igenom saker och besluta om att fortsätta bekanta. Allt har förändrats idag. Du kan ringa / skriva eller skicka foton nästan omedelbart. Det spelar ingen roll vem som gör det först.

6. Du kan inte träffa två dagar i rad.

Fram till nyligen ansågs det vara dåligt att gå på ett datum med samma sökande två dagar i rad. Man tror att detta slöar känslor av sympati, och de kan aldrig utvecklas till något mer. För närvarande är allt annorlunda. Om du vill träffa en person varje dag bör du göra det. Och lyssna inte på någons dumma råd.