7 saker som kan få tillfällig sex att se bra ut

7 saker som kan få tillfällig sex att se bra ut

Innehåll

Och varför tänkte vi inte på det tidigare!

I Amerika säger de: ”Sex är som pizza. När hon är bra är det bra. När det är dåligt är det fortfarande bra. ” Faktum är att det kön som båda vill ha är alltid bra, eftersom det ger nöje. Men det finns några saker som kan göra det ännu bättre..

Omsorg för partnerglädje

Du kan berätta för din partner att du inte känner deras återkomst i sex. Om han agerar som om han inte känner något speciellt kan det också förstöra allt. Å andra sidan, om du båda är entusiastiska och vill att din andra hälft ska ha kul, kommer kön att vara bra (oavsett erfarenhet eller teknik).

Brist på blyghet

Sex kommer att vara besvärligt om du låter det vara besvärligt. Det mest intima ögonblicket som förenar två personer är ett gruvfält fullt av förlägenhet. Men om din partner inte skräms av naturliga ljud eller andra besvärliga situationer, kommer en sådan person definitivt att ha bra sex..

Förspel

Vissa människor gillar att njuta av pre-sex-processen snarare än sista steget. Dessutom genererar långa kyssar stark förväntan och önskan. Den bästa övergången till början av själva processen anses vara en långsam och gradvis övergång..

Upptäcka något nytt

Det behöver inte hända varje gång du har sex. Men när du provar något nytt blir sex bättre. Och det spelar ingen roll hur du gör det: du lär dig nya saker tillsammans eller till exempel kommer din partner att binda ögonen på dig och visa dina nyförvärvade färdigheter. Det är viktigt att lära sig om saker som tänder varandra..

En partner som exciterar

Detta är förståeligt, men det är fortfarande värt att klargöra: det är bättre att vara med en person som lockar dig inte bara andligt utan också fysiskt. Båda dessa sidor av en person är viktiga under intimitet..

Djur passion

Sexexperter skiljer olika typer av sex – från snabb eller lat till vanilj, sömnig och till och med mandarin (läs mer i artikeln ”Tangerin, banan och ytterligare 5 typer av fruktsex”). Även om du inte har provat alla exotiska typer av intimitet, bör du definitivt vana att ha ”vild sex” då och då. Detta är vad som vanligtvis visas i filmerna. Med all sin estetik och skönhet.

Naturlig kommunikation

Det spelar ingen roll om du precis har träffat eller haft sex i flera år. Direkt förståelse för vad den andra personen vill spela en stor roll. Detta är den faktor som hindrar sexuella partners från att stoppa sex för att förklara var man ska lägga ett ben eller en arm. Naturligtvis är det ibland till och med nödvändigt, för du måste tydligt uttrycka dina önskningar. Men det bästa könet är alltid spontant och naturligt..

Förresten

Enligt en studie från Ohio National University tänker män 188% oftare på sex än kvinnor. Under observationsveckan översteg antalet mäns tankar om samma 388 gånger (2,3 gånger per timme) och antalet kvinnors tankar nådde – 140 gånger.

Men tanke betyder inte alltid handling. Således upptäckte experter från ett av underklädermärkena att 52% av nygifta inte hade sex på sin bröllopsnatt, även om 89% av brudarna förberedde sig för detta och plockade upp vackra underkläder.

Under tiden har National Sleep Foundation of America avslöjat följande statistik för gifta par: 12% av gifta vuxna säger att de oftast sover ensamma..