Blekande passion: vad man ska göra om sex har upphört att excitera

Blekande passion: vad man ska göra om sex har upphört att excitera

Innehåll

Sex är en viktig del av ett förhållande. Det hjälper inte bara att ha kul, utan också att andligt band med din partner..

I början av förhållandet brände du av passion och i dag undviker du alltmer intimitet och ständigt hittar ursäkter? En gradvis kylning av sinnena är karakteristisk för alla par. Men vad ska jag göra om sex helt har upphört att intressera dig?

1. Prata ärligt med din partner.

Var ärlig med din partner om vad du saknar sex. Lär din partner hur du ska hantera din kropp ordentligt, berätta vad du gillar och vad, tvärtom, irriterar. Glöm inte att också fråga vad din själsfrände vill, för i sex är det viktigt att inte bara få glädje utan också att leverera det.

2. Lyssna på dina egna önskningar

Följ inte råd från vänner, forum, tidskrifter om vad och hur mycket sex ska vara. Intimt liv är en rent personlig fråga för alla, och införandet av en norm kan bara förstöra relationen. Naturligtvis kan vissa idéer lägga till variation i sex, men ta dem inte som en nödvändig guide till handling. Tänk på dina önskemål och behov först..

3. Ändra miljön

Att älska i sovrummet på din favoritsäng är verkligen bekvämt, men varför inte försöka göra det på en ovanlig plats? En förändring av landskapet hjälper till att uppdatera känslorna, ge nyhet och någon form av gnista till förhållandet. Sex i baksätet i en bil eller på taket i en byggnad med flera våningar kan vara mycket nöje och intresse. Valet av plats beror bara på din fantasi.

4. Intressera för erotik i konst

Att läsa erotisk litteratur, titta på vuxna filmer tillsammans hjälper dig att väcka din fantasi, väcka intresse och ställa in rätt våg.

5. Öva avhållsamhet

Ta en paus genom att tillfälligt begränsa sexuell kontakt med din partner. Ofta beror utrotningen av intresse för sex på dess tillgänglighet och rutin. Avhållsamhet hjälper dig att känna hur mycket din kropp missade smekningar, väcka fantasi, få dig att se på en man på ett nytt sätt.

6. Diversifiera ditt sexliv

Upplev något nytt: behärska en ny sexteknik, lär dig en svår position, använd sexleksaker, ge varandra erotisk massage, använd afrodisiakum, träna gemensamma spel eller prova något som du aldrig har provat.

7. Ge upp rutinen

Behandla inte sex som en ritual eller en plikt; sluta älska enligt ett schema. Ge efter plötsliga passionutbrott så ser du hur snabbt din relation förändras..

8. Tänk inte på orgasm

Sträva inte efter att få en orgasm, eftersom tankar om önskan att få det högsta nöjet ofta förskjuter alla de trevliga känslorna från själva kärlek. Förväntningar som är för höga ger inget annat än besvikelse..

9. Vila

Släpp problem, ge upp den hektiska livstempo som drar styrka, var uppmärksam på dig själv, bli inte laddad med arbete. Ha bara sex när du verkligen har lust och styrka. Frigör dina tankar, och då blir inte själva processen en börda.

10. Se en specialist

Ibland kan brist på intresse för sex vara en komplikation orsakad av dysfunktion i kroppen, sjukdom eller psykiskt trauma. Om du känner att du har en ohälsosam bas av sexuella skillnader, försök att väcka lust hjälper inte, eller om det finns disharmoni i ditt förhållande till din partner, kontakta en specialist som hjälper ditt par att hantera orsaken och försöka förbättra ditt förhållande..

Relaterade material

 • Livshack: 12 sätt att skapa romantik i sovrummet
 • Hur ofta behöver du sex? Testa
 • Vilken typ av män var på mode året du föddes
 • Sex i Ryssland: det var, och till och med vad
 • Motståndare till kärlek: 10 livsmedel du inte borde äta innan sex
 • relationer
 • kärlek
 • parförhållande
 • sex

Kommentarer

 • Topp
 • Alla kommentarer
 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):