För blyg: hur man berättar för din man om dina fantasier

För blyg: hur man berättar för din man om dina fantasier

Innehåll

Du kan ändra familjelivet i sovrummet! Berätta för din älskade om dina önskningar. Är du blyg? Då kan du skriva ordlista, duvpost, hemligt rum och sexologkontor..

”Duvpost”

Varför startar du inte en hemlig korrespondens? När allt kommer omkring är det lättare att skriva än att berätta genom att titta i ögonen. Dessutom kan detta spel fängsla dig under lång tid. Både privata SMS och e-post kommer att göra. Kom med en bild, stämning, legend. Du bör inte skriva om dina vilda, som eld, önskningar i det första meddelandet. Börja sakta locka honom till din webb. Berätta om vem du är. Vad du älskar, vad som uppmuntrar dig. Föreslå att du inte avbryter spelet, låt honom bli en aktiv deltagare, inte en prenumerant.

Textmeddelanden kan spädas med vackra foton, men uteslutande med dina egna. Varje meddelande ska vara hetare än det förra. Men inte ofta och inte för uppriktigt. Stretchglädje för hela dagen.

Hur mår de

Du bör inte starta ett uppriktigt samtal om du inte är omedelbart redo att uppfylla alla avtal i praktiken. Och det är bättre att göra helt utan ord. Och att visa allt tydligt. Till exempel med en film.

Du vet inte hur du ska erkänna din man dina vildaste fantasier – hitta svaret från dramatiker och filmskapare. Förbered ett urval av de viktigaste ögonblicken åt dig och bjud in din man till baksätet i bilen.

Betyder tydligt tydligt

Du kan naturligtvis tillämpa en annan metod – visa på den. Du kommer utan tvekan att behöva lämpligt följe och ytterligare attribut. Försök att hålla allt nära till hands och vid rätt temperatur. Isen ska vara kall, grädden ska vara sval och choklad ska vara varm.

Hemligheternas kammare

Om du vill att din älskade ska uppfylla dina långvariga fantasier, tryck honom till detta steg. Men bara diskret. Du har till exempel länge drömt om en het kram i utvecklingsrummet. Så vad är det, bjud in din pojkvän dit och gör allt du drömde om. Svagt rött lyktljus vid din sida.

Kroppens språk

En kvinna kan få en mans uppmärksamhet och bära honom med sig, beväpnad med tekniken för teckenspråk. En man kommer att känna igen dem på en undermedveten nivå och kommer också att ge sina signaler. Handens nakna rygg exciterar mäns fantasier, eftersom hennes känsliga hud påminner honom om en kvinnas bröst, och en graciös handflatan gör alltid deras uppmärksamhet. Tänk på vilken del av din kropp du vill fokusera på.

Höfter. De är viktiga för manlig aptit. En av de mest uppenbara gesterna är en kvinna som strök över låren. När allt kommer omkring är detta en tydlig signal om törsten efter manlig tillgivenhet. Och det är naturligtvis värt att lägga till ett ”geisha-utseende” när du uppriktigt talar om en man i alla detaljer..

Ta dig tid och utveckla din egen ordförråd med gester med din älskade för att inte bli uttråkad vid gemensamma evenemang.

Rollspel

En sexolog kan hjälpa dig att bli befriad och berätta för dina innersta hemligheter. Det är bra att träffa honom. Och lyssna på expertråd. Du kan komma tillsammans. Han kommer att berätta om reglerna för rollspel och hur man skapar en atmosfär av passion och lite utbråk i familjen boet, och viktigast av allt kommer han att berätta ett par övningar om hur man lindrar mental stress och låter kroppen prata med en man själv.